Izvor:
16.08.2019 u 18:05
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: „Sve je spremno za OTVARANJE AUTO-PUTA MILOŠ VELIKI ! „

Sve je spremno za otvaranje auto-puta Miloš Veliki, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obilazeći deonicu auto-puta od Obrenovca do Ljiga koja će biti puštena u saobraćaj u nedelju.

Ministarka je za Telemaster izjavila da ovo nije kraj radova jer se u decembru otvara i deonica od 17 km, Surčin-Obrenovac, a od prvog marta počinje izgradnja nove deonice Beograd-Surčin. Glavni inženjer projekta Liu Ručeng,kaže za našu televiziju da je zadovoljan postignutim rezultatima kao i da su radovi na nekim deonicama završeni pre roka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter