Izvor:
26.08.2019 u 17:50
0

NOVI GRANIČNI PRELAZ: PREŠEVO- TABANOVCI!

Integrisani granični prelaz, Preševo – Tabanovci, otvoren je za saobraćaj, a početak rada novog punkta ozvaničili su premijeri Srbije i Severne Makedonije, Ana Brnabić i Zoran Zaev.

Integrisani granični prelaz, na kome će od danas zajedno raditi srpski i makedonski policajci i carinici, ima potencijal da postane okosnica nove ere saradnje između zemalja Zapadnog Balkana, poručila je premijerka Ana Brnabić.

Severna Makedonija i Srbija uspostavljaju zajedničku kontrolu prelazaka putnika i robe, a pored završetka značajne putne infrastrukture, integrisani granični prelaz predstavlja poslednju fazu u unapređivanju uslova za razmenu robe. Od danas biće ubrzan protok robe i ljudi, a čekanje na granici će se smanjiti za pola, a biće skraćeno i vreme za carinske postupke. Ovaj prelaz je kruna prijateljstva naše dve zemlje. – izjavio je premijer Zaev.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter