Izvor:
09.09.2019 u 17:47
0

TELEMASTER SAZNAJE: Ova beogradska opština za dve godine imaće modernu železničku stanicu! (FOTO)

Ekipa Telemastera istraživala je kako će izgledati za dve godine, planirana železnička stanica u beogradskoj opštini Zemun.

Jedna od najpoznatijih opština Beograda, za dve godine biće bogatija za modernu železničku stanicu u kojoj će se servisirati i održavati vozovi na celoj teritoriji prestonice. Međutim, kako za Telemaster kaže predsednik opštine, Dejan Matić, u Zemunu se trenutno realizuje više projekata u oblasti infrastrukture koji će obogatiti njen saobraćajni portfolio.

Kada je reč o rečnom saobraćaju, Matić kaže da će sredinom oktobra zvanično početi sa radom novi gradski pristran koji se nalazi na zemunskom keju.

Na teritoriji Zemuna uskoro će se početi i sa realizacija veoma bitnog projekta za građane opštine, a pogotovu za meštane naselja Batajnica, dodaje Matić.

Matić kaže i da se privode kraju i radovi na rekonstrukciji kule Gardoš, kao i da je u planu izgradnja novih i rekonstrukcija postojećih pristupnih puteva koji vode ka ovoj, možda najpoznatijoj turističkoj destinciju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter