Izvor:
21.09.2019 u 19:17
0

TELEMASTER ISTRAŽUJE: Da li je grejna sezona trebala da počne ranije? (VIDEO)

Iako je hladan talas koji je pogodio Srbiju doneo dugo priželjkivano osveženje posle veoma toplog leta, sada se već čini da je ovaj talas ipak mnogo hladan – čak i za kućne uslove. Nismo svi bili spremni na nagle promene vremena. Naime, temperatura je u jutarnjim satima – nula. Tokom prepodneva oko sedam do 12 stepeni celzijusa, te mnogi građani koji koriste daljinsko grejanje pitaju – šta je sa grejanjem? Da li je grejna sezona trebala da počne ranije? Kao što znamo, grejanje u većini gradova i opština u Srbiji počinje 15. oktobra ili, ako vremenski uslovi to zahtevaju, onda i 1. oktobra. Predsednik Upravnog odbora Udruženja toplana Srbije Dejan Stojanović kaže za Telemaster da se remont u većini toplana privodi kraju, ali napominje i da vanredna pokretanja proizvodnje mogu da izazovu velike posledice.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter