Izvor:
04.08.2016 u 22:47
0

DA LI ĆE SE KLUPKO KONAČNO ODMOTATI? Ubistvo pevačice ponovo u centru pažnje (VIDEO)

Ubistvo Jelene Marjanović ne prestaje da intrigira javnost u Srbiji. Brutalnost zločina i činjenica da ubica nije pronađen uznemiruju, ali pred toga pažnju je izazvalo i medijsko izveštavanje. Porodica Marjanović najavljuje tužbe protiv novinara, a oko toga da li su mediji prešli granicu dozvoljenog – mišljenja su podeljena.

Sagovornici Telemastera se slažu da je ovo ubistvo najveća misterija u Srbiji poslednjih godina. Dok jedni tvrde da se granica između profesionalizma i senzacionalizma izgubila, drugi veruju da još postoji, ali je sve tanja. Urednici su kritični prema sebi, ali smatraju da bi zadiranje u način njihovog izveštavanja ugrozilo slobodu medija.

Kao primer toga da Srbija nije izuzetak u eksploataciji teme zločina, navode i primer Los Anđeles Tajmsa, koji je gotovo godinu dana slučaj ubistva žene držao na naslovnoj strani.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter