parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DETALJNO O SKANDALU U "VIKEND SHOW"-u: Soraja otkrila u kakvom je odnosu sa dečkom Milice Dabović! (video)

 

 

U emisiji "Vikend show", koja se trenutno emituje na televiziji Happy autorke i voditeljke Jovane Jeremić, gost je najpoznatija srpska starleta Soraja Vučelić. 

Naime, najpoznatija srpska starleta našla se u žiži našla se u žiži interesovanja usled skandala, gde se tereti kao razlog sukoba u vezi MIlice Dabović i njenog, sada već bivšeg dečka, Šime Simona Šiklića.

 

 

Na osnovu ovih spekulacija, Soraja je odlučila da želi da se javno oglasi i ispriča svoju stranu priče: 

- Milica je pisala na Tviteru da sam joj preotela dečka. Ne znam odakle ljudim ta ideja da bi mene zanimao zauzet mušarac, a onda i sve ostalo - objasnila je Vučelićeva.

Ona je još objasnila da je prijateljica sa Simonom i nakon skandala, a da košarkašicu ne poznaje i ne želim u svom okruženju.

Svakako, starleta i košarkašica biće prinuđene da se sretnu, budući da je Soraja podnela tužbu protiv Dabovićeve, te će obe morati da dokažu svoje tvrdnje na sudu. 

Deo emisije pogledajte na linku ispod: 

 

 

Podsetimo, navodno su upravo zajedničke fotografije i druženje sa Sorajom (u subotu veče na nastupu Seke Aleksić), bili okidač za dramu koja se desila između Milice i Simona. Milica je iznela niz uvreda na Sorajin račun, te je starleta rešila da se sa košarkašicom obračuna na sudu

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Dobro jutro Srbijo
08:15 Bolja zemlja
10:00 Parovi Live
11:40 TopShop
11:55 Vesti
12:05 Domaci film
12:55 Vesti
13:15 Domaci film
14:05 Parovi live
16:15 Srbija na dlanu r
17:30 Telemaster
18:05 Pazi Paparazzo
18:45 Upoznajte parove
20:00 Parovi Live