Horoskop: 27.05.2017.

Mlad Mesec u Blizancima vas čini aktivnim.Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima.


Dobro se slažete sa Vagom, Ovnom ili Vodolijom jer vas oni trenutno najbolje razumeju. Rak je verovatno trenutno veoma neprijatan prema vama ili veoma zahtevan, naročito ako očekujete od njega da bude uviđavan a on vas baš naročito ne štedi. Ne budite neprijatni prema Škorpji , jer to ne zaslužuje.


Podozrivi ste s razlogom i čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Neće vas izneveriti Lav i Vodolija, neka Vaga će vam dati koristan savet ako vam je potreban.


Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Situacija u biznisu nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Lavom ili Jarcem.


Preterana ambicija ne donosi vam donosi nove šanse u radu sa Rakom ili Devicom. U marketinškog smislu sebi ne činite ništa dobro. Čekate da neko kaže nešto lep o vama i u vašu korista ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću okoline nego za prijateljskim stavom.


Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Potrebni su vam pouzdani, dugogodišnji saradnici, iskusniji od vas.


Verujete da je sve do vas,i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija. Moguć uspeh u radu sa strancima. Dobro se slažete sa Lavom.


Dan nije pogodan za hedoniste i verovatno će negde otputovati a ako budu na službenom putu biće im prijatno ako budete sklopili nov posao. Moguć je susret sa neki ko živi u nekoj zapadnoevropskoj zemlji. Pokušajte da se dogovorite sa Blizancima ili Strelcem oko nekih bitnih pitanja.


Veoma ste akvitni ali ne dozvoljavate da to utiče na vaš društveni život. Pokazujete veliko interesovanje za aktivnosti Riba, Ovna ili Lava. Kontakti sa Vagama i Rakovima mogu doneti neke nove ideje kada je u pitanju projekat na kome biste mogli dobro zaraditi.


Ako budete dovoljno pronicljivi da shvatite odakle duvaju nepovoljni vetrovi i ako budete spremni na bilo kakav kompromis, moguć je dogovor. Nemojte prihvatati zdravo za gotovo sve što vam kažu Ribe Ovan ili neka Devica koja ni sama ne zna kakvu odluku da donese.


Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate situaciju u kojoj se nalazite naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni početkom znaka. Nemojte ulaziti u rasprave sa Ovnom niti sa majskim Blizancima. Ponuda za sardnju sa Strelcem biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.


Budite oprezni u saradnji sa Bikovima, Rakovima i Jarčevima, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci.  Niste svesni da možete da mnogo lakše postignete uspeh nego što pretpostavljate.


Podeli horoskop

Ostavite komentar

HappyTV

Ponedeljak 22.05.2017
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 PAROVI
11:55 Vesti
12:20 PAROVI
12:55 Vesti
13:10 PAROVI
14:00 Beni Afet serija
15:00 Zaboravi ako mozes serija
16:10 Vesti
16:20 POSLE RUCKA
17:55 Telemaster
18:35 Kviz: Naslovna strana
19:00 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 CIRILICA
23:10 PAROVI PAROGRAF