Izvor:
06.09.2016 u 21:57
0

„BUNGA, BUNGA“ ŽURKE KONAČNO NA VELIKOM PLATNU: Snima se film o životu SILVIJA BERLUSKONIJA!

Nepunih mesec dana pre osamdesetog rođendana Silvio Berluskoni je napravio nekoliko iznenađujućih poteza, koje mnogi tumače kao najavu njegovog povlačenja iz javnog života, ali će zahvaljujući biografskom flimu o njemu koji priprema italijanski režiser Paolo Sorentino, on i dalje ostati u centru medijske pažnje.

Radni naslov filma je "Loro", što na italijanskom znači "oni", ali je moguće i da se radi o "L'oro", kako se na ovom jeziku kaže "zlato".

Sorentino je, po nekim najavama sa ovogodišnjeg venecijanskog festivala, počeo da radi na scenariju, a početak snimanja je najavljen za sledeće leto.

Tvorac filma "Velika lepota" za koji je 2013. godine dobio Oskara, poznat je po tome što je radio ostvarenja o čuvenim italijanskim muškarcima, tako da ne čudi što će baš on raditi film o najkontroverznijem političaru današnjice.

Film "Velika lepota" posvećen je čuvenom italijanskom plejboju Džepu Garbardeli, dok je film "Il Divo" posvećen Đuliju Andreotiju, čuvenom italijanskom političaru i premijeru koji je na toj funkciji bio sedam puta.

Zanimljivosti iz Berluskonijevog života, od kojih će se neke sigurno naći i u filmu su:

tri puta je bio premijer Italije, a njegove mandate su obeležili brojni skandali

– do nedavno je bio vlasnik fudbalskog kluba Milan

– u svojoj vili je često priređivao poznate "bunga, bunga" žurke, na kojima su preovladavale mlade zgodne devojke

– jedna od tih devojaka, Marokanka Rubi je bila maloletna kada je sa njim imala seksualni odnos, ali je Berluskoni tvrdio da je "nikada nije ni pipnuo"

– svojim kolegama političarima i državnicima je znao da se obraća neformalno, pa je tako bivšeg srpskog predsednika Tadića zvao "predsednik Kluni", aludirajući na njegovu sličnost sa slavnim glumcem.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ACMilan_INA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter