Izvor:
11.10.2016 u 17:36
0

SVETSKI HIT SE SNIMA U PRESTONICI: Supermen uveliko u Beogradu

Jedan od najpopularnijih akcionih superheroja Supermen sleteo je u Srbiju! Naime, pilot-epizoda nove serije američkog kanala Saj-Faj "Kripton" trenutno se snima na brodogradilištu u Beogradu i obožavaocima čoveka od čelika otkriće detalje o Supermenovom poreklu, planeti i precima.

Ekipa "Novosti" juče je posetila jednu od lokacija u Novom Beogradu i tamo, ispred hale, zatekla kamione, autobuse i filmsku opremu. Ipak, na samo snimanje nismo mogli da uđemo, jer tehnička ekipa i organizatori na ulazu čuvaju holivudsku svitu od očiju javnosti.

Snimanje serije je u toku, ali se odvija u tajnosti – rekao nam je jedan od organizatora. – Čim to bude moguće, otkrićemo detalje o beogradskim lokacijama snimanja i glumcima koji su nas posetili.

Kako piše filmski i televizijski portal KFTV.com, ekipa serije na čelu sa zvučnim autorima i producentima Dejvidom S. Gojerom (tvorac trilogije o Betmenu), Ijanom B. Goldbergom (serija "Jednom davno") i Damjanom Kindlerom (serija "Uspavana dolina"), kao i režiserom Kolom Makartijem ("Posebna") stigla je u Beograd.

– Srbija je neobičan izbor za snimanje scena sa Supermenove planete. Serija "Kripton" doneće joj veliki marketing, ali i podsticaj zapadnim produkcijama za rad u istočnoevropskoj zemlji – navodi se, između ostalog, na portalu.

Budući da je priča o Supermenu već nekoliko puta ispričana na televiziji, Gojer poručuje da će se serija baviti njegovim slavnim precima:

Pre nego što su Zemljani saznali za Supermena, njegova porodična kuća na Kriptonu bila je osramoćena i izopštena. Serija prati priču o Supermenovom dedi i njegovoj borbi da Kriptonu vrati nadu i jednakost, kako bi planetu zahvaćenu haosom pretvorili u postojbinu najvećeg superheroja svih vremena.

Supermenovog dedu, koji je u seriji dvadesetogodišnjak, igra mladi glumac Kameron Kaf. Džordžina Kembel tumači ratnicu kriptonske vojske i zabranjenu ljubav Supermenovog dede. Džordžina je na svom instagram-profilu postavila nekoliko fotografija iz Beograda, gde boravi već nedelju dana, a ispod jedne sa koleginicom napisala je da su već pronašle odličan restoran sa vegetarijanskom hranom u srpskoj prestonici.

Novosti.rs
Foto: Twitter / Krypton

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter