Izvor:
22.12.2016 u 04:53
0

Emir Kusturica odlučio: „Neću se više baviti glumom“

Emir Kusturica, koji trenutno promoviše film "Na Mlečnom putu" u Moskvi, priznao je novinarima da se više neće baviti glumom.

Reditelj, čiji je rad nagrađen sa dve Zlatne palme, rekao je na konferenciji za medije u Moskvi da više neće igrati u filmovima.

Ovaj film mi je vrlo teško pao. Teško mi je palo igranje ove uloge. Posao glumca i posao reditelja su dve različite stvari. Kad sam video film, shvatio sam da to, kao reditelj, nije trebalo da uradim – priznao je Kusturica novinarima i dodao da mu uloga reditelja mnogo bolje stoji.

U filmu Kusturica igra mlekadžiju u bosanskom ratu koji svakog dana prelazi liniju razgraničenja kako bi vojnicima odneo hranu. Tako se upoznaje sa misterioznom Italijankom (Monika Beluči) koja mu promeni život.

– Nisam očekivao da ću ikad raditi sa Monikom. Relativno skoro smo se upoznali. Ona je odlična glumica i srećan sam što sam imao priliku da radim s njom – rekao je reditelj.

Izvor: b92.net
Foto: Twitter/Linax FR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter