Izvor:
16.05.2016 u 16:44
0

STIŽE NASTAVAK SJAJNE SAGE: Pogledajte kako će poznati junaci sprečiti SMAK SVETA (VIDEO)

Nakon tri odlična filma u kojima su uživali i deca i odrasli, ovog leta u bioskope stiže “Ledeno doba: Veliki udar”. Sada već čuveni junaci veverica, oposumi, mamuti i ostala ekipa boriće se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju.

Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skrat koja je u večitoj potrazi sa lešnikom. Ovog puta je to odvodi u svemir gde pokreće asteroide koji prete da okončaju sav život. Kako bi se spasili, Sid, Meni, Dijego i ostatak "čopora" napuštaju svoje domove i kreću na avanturu u nove, egzotične predele.

Crtani će biti u bioskopima od 22. jula ove godine, a glasove pozajmljuju Rej Romano, Denis Liri, Kvin Latifa, Džon Legizamo, Sajmon Peg i drugi.

Pogledajte trejler!

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/Fox Family Entertainment

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter