Izvor:
24.02.2017 u 04:36
0

„OH, RENEEE“: Proslavila se u seriji „Alo, alo“, a ovako danas izgleda zanosna IVET! (FOTO)

Glumicu Viki Mišel svi pamtimo kao vrckavu, zgodnu i zavodljivu konobaricu Ivet u hvaljenoj seriji "Allo 'Allo!". Taj lik je igrala devet godina koliko se serija prikazivala i zahvaljujući liku Ivet stekla je i slavu.

Viki danas ima 66 godina, živi u zapadnom Londonu sa suprugom Grahamom Fovlerom s kojim ima kćerku Luis Mišel koja je postala glumica poput mame.

Talent za glumu nasledan je u ovoj porodici, jer je i Vikina mama bila glumica, ali od karijere je odustala nakon što se udala za njenog oca ribara.

Tata je bio duhovit čovek, a mama je bila prelepa žena, nežna i puna ljubavi. Roditelji su uvek bili zaštitnički nastrojeni prema meni i sestrama – opisala je Viki roditelje u jednom intervjuu.

Baletom sam se počela baviti sa tri godine i kod kuće smo uvek pravili nekakve predstave, pevali i plesali – ispričala je glumica koja i 35 godina nakon prikazivanja serije i dalje zrači seksepilom, a bore na njenom licu jedva da se primećuju.

Priznaje da joj je uloga u kultnoj humorističnoj seriji promenila život.

Ljudi su mi neprestano prilazili ili bi mi samo doviknuli na ulici: Oh Rene. Bilo je lepo učestvovati u projektu koji je ljudima toliko značio – priznala je glumica.

Vecernji.hr
Foto: Facebook/Vicki Michelle

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter