Izvor:
24.02.2017 u 23:31
0

PREMIJER ŠIROKIH RUKU: Pogledajte šta je Vučuć poklonio Moniki Beluči! (video)

Slavna glumica Monika Beluči, koja će večeras otvoriti 45. Fest, stigla je danas u Beograd.

Prva adresa Monike Beluči nakon dolaska u Beograd bila je Skupština grada, gde ju je ugostio gradonačelnik srpske prestonice Siniša Mali.

– Veoma sam srećna što sam u vašoj zemlji. Upoznala sam sjajne ljude tokom tri godine koliko sam snimala ovde. Drago mi je što naš film otvara festival i čast mi je. Želim Festu dug život i neka ima mnogo uspeha – rekla je Monika

Ona je dodala da je s oduševljenjem prihvatila poziv slavnog reditelja da sarađuju.

– Bila sam presrećna kad me je Emir pozvao, jer cenim njegov rad. Važno je što Emir poštuje žene jer je napisao sjajne uloge za Slobodu i mene. Snimanje je fizički bilo zahtevno i sa Emirom nikad nije dosadno. Ne zovemo ga džabe profesorom. Mnogo sam naučila iz saradnje sa njim. On je kompletan umetnik – kazala je Monika, i dodala da joj je poziv Emira Kusturice za angažman u ovom filmu stigao u periodu kada se razvodila od supruga Vensana Kasela.

– Emirov poziv je stigao u vrlo specifičnom trenutku u životu i mislim da je divno što se on usudio da napravi jednu priču o ljubavi koja je svašta prošla. Izuzetno cenim što Emir voli i ceni žene i to pokazuje u svojim filmovima. On je napravio novi pristup ženskim ulogama. I napravio veću dugovečnost ženskim likovima.

Premijer je proslavljenoj italijanskoj glumici darovao korpu prepunu srpskih proizvoda. Pogledajte u videu ispod:

Posle gradske Skupštine, slavna glumica je potom bila i u poseti kod Premijera Aleksandra Vučića, od koga je dobila i poklon.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter