Izvor:
24.03.2017 u 20:54
0

Ne prospustite: SUTRA U 10:00 NA HAPPY TV PRVA EPIZODA NAJNOVIJE EMISIJE „ŽENSKI SAVETI“ – Učinite sebi život lepšim!

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa, sačinjena od nekoliko rubrika koje pokrivaju najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, kutak za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/FOTKA%201.jpg?m=1490283932

Ove subote 25.03. u 10.00h u emisiji „Ženski saveti“ razgovaramo o odabiru boja u stambenom prostoru i pravimo meksički specijalitet – salatu od lososa. Prisećamo se starih zanata, družimo se sa najmlađima, savetujemo Vas kako da napravite zanimljive dekoracije od citrusnog voća za oplemenjivanje Vašeg životnog prostora. Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za Vas je pripremila voditeljka Jovana Jelovac Cavnić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter