Izvor:
25.03.2017 u 08:58
0

ZAGORČAĆE ŽIVOT VUKU KOSTIĆU: Stiže novi negativac u seriju „Ubice moga oca“, a evo ko će ga glumiti! (FOTO)

U drugoj sezoni serije “Ubice mog oca”, trebalo bi da se pojavi novi lik, Dragana, supruga detektiva Mirka (igra ga Marko Janketić), a u najužem izboru za ovu ulogu su Mirka Vasiljević, Kalina Kovačević i Tamara Dragičević.

Da podsetimo, Dragana se već pojavljivala u seriji, ali ne fizički, već u vidu osobe sa druge strane žice, koja stalno zove Mirka i prigovara mu.

U najužem izboru su Mirka Vasiljević, Kalina Kovačević i Tamara Dragičević, čini se da bi neka od njih bila pun pogodak. Glumica će morati da ima lice koje može da dočara ulogu mrguda i žene koja konstantno zvoca, prekorava i osuđuje. ženu preke naravi i teškog karaktera – navodi izvor blizak produkciji za “Blic”.

Ideja je da Dragana bude novi negativac koji će odnose među likovima dovesti do usijanja.

Scenaristi su svakako želeli da drugu sezonu osveže novim ulogama, a ova se donekle i sama postavila. Mirkova žena je idealan lik za pravljenje haosa u odnosu između Mirka i Aleksandra (Vuk Kostić, prim. aut), i ona će jednostavno svima ići na nerve. A iznenađenje je šta će sve uspeti da uradi i pokvari. Na ovu ulogu se mnogo polaže jer bi na momente morala biti komična, tako da je pred rediteljem Gagom Antonijevićem veliki posao – zaključio je izvor.

Izvor: Blic
Foto: Youtube Printscreen/RTS Prikazuje, Twitter/Pudlica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter