Izvor:
26.03.2017 u 00:27
0

RAZOČARAO: Srpkinje su ga volele, ali Drezik iz „Nestašnih godina“ im se sada ne bi svideo!

Australijskog glumca Kalana Malveja domaća publika pamti po ulozi u seriji "Nestašne godine", u kojoj je igrao problematičnog tinejdžera Drejzika, tačnije Bogdana Dražića, a dvadeset godina od završetka serije, Malavej se ponovo vratio na male ekrane.

I to u ulozi Srbina u seriji "Power", u kojoj tumači glavnog lika u trećoj sezoni. "Drezik" igra Srbina Milana, narko bosa, koji je "iz hobija" kanibal! U početku je u seriji predstavljen kao Din, član obezbeđenja "Ghost-a" glavnog protagoniste koji pokušava da pobegne iz sveta dilovanja i posveti se legalnom biznisu, da bi se u trećoj sezoni ispostavilo da je Din Milan – "gazda nad gazdama".

Milan je "u zločinačkoj enciklopediji" opisan kao "drugi Hanibal Lektor" – obojica vole da pripreme ukusno jelo od svojih žrtava, obojica su "sporedni likovi" koji pomažu glavnom glumcu i spašavaju živote, samo je ovaj narko bos…

U seriji "Power" igraju 50 Cent, Omari Hardvik, Naturi Noton…

Inače, glumac je 2003. godine doživeo čeoni sudar pri brzini od 100km/h. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode iz zdrobljenog automobila. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi poravile frakture vilice i lica, još uvek ne vidi na jedno oko.

Blic

Foto: Youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter