Izvor:
27.03.2017 u 18:37
0

NI DANAS NE ZNAMO PRAVU ISTINU O NJEGOVOJ SMRTI: Pre 17 godina preminuo je čuveni Pinki!

Mladom Dušanu Pekiću, koji je obezbedio besmrtnost ulogom Pinkija u filmu Rane, rola mladića koji je bio žrtva jednog teškog vremena bila je, nažalost, i prva i poslednja.

Dušan je preminuo pre 17 godina u Kraljevu, za vreme služenja vojnog roka. Imao je samo 19 godina. Uzrok smrti nigde nije zvanično saopšten, ali je navedeno da je preminuo u snu, piše Kurir.

Javnost je odmah posumnjala da je u pitanju predoziranje, Pekićevi prijatelji da je on ugušen, a kako se čini, istina će ostati negde zakopana.

Članovi porodice su jutros posetili njegovu večnu kuću.

– Moj anđele, i ovog 26. marta evo nas. I tako ide korak s nama, ponekad sunce, ponekad tama, srca nam kažu nema te više, a duša tvoja na proleće miriše – napisala je majka glumca.

Čitulju su ostavili njegova baka Milica i teta Dada.

– I nakon 17 godina, naša ljubav ne prestaje i rana za tobom ne prolazi.

Dušana Pekića njegov junak Pinki poveo je za sobom, a kad danas ponovo pogledamo film, odzvanja njegova rečenica: Sve mi se čini, rođaci, da sam ipak prošao bolje od vas.

Izvor:Story.rs
Foto:Arhva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter