Izvor:
12.04.2017 u 17:20
0

ŽENSKI SAVETI: Emisija koja će vam i ove subote učiniti život lakšim!

Predlažemo vam dve kreativne igre za decu, glumica Snežana Jeremić Nešković pravi police za dečiju sobu. U goste nam dolaze i kantautor Srđan Marjanović koji pravi salatu lepote i zdravlja, a svoj specijalitet – tikvice sa sirom je podelila sa nama i Bilja Krstić!

I ove subote 15. 04. u 13:10 ne propustite novi epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

U ovoj epizodi za vas smo pripremili interesante i korisne savete upotrebe cimeta u svrhu zdravlja i lepote. Sa našom gošćom, devojčicom Nerom predlažemo vam dve interesante i kreativne ideje za decu, koje razvijaju njihovo pamćenje, a vama pružaju kvalitetno vreme provedeno sa vašim najmlađim ukućanima.

Sa glumicom Snežanom Jeremić Nešković pričali smo o tome kako se oseća u trudnoći, kako teku pripreme u iščekivanju tog najradosnijeg trenutka, šta se promenilo u njenom životu od kada je u drugom stanju, i predlažemo vam kako da ukrasite dečiju sobu policom koju možete sami da napravite.

Kantautor i gitarista Srđan Marjanović otkriva nam recept za salatu lepote i zdravlja, pričamo o pesmama sa njegovog novog albuma, razgovaramo o njegovim najvećim hitovima uz koje su se mnogi zaljubljivali, a Srđan otkriva i to u čemu pronalazi inspiraciju za svoje pesme.

U razgovoru sa Biljom Krstić, vokalnim solistom sastava „Bistrik“ razgovaramo o njenim počecima bavljenja muzikom, o radionici etno muzike koju trenutno vodi, ali i o vaspitanju dece, o tome da li su i njene ćerke, kao i unuka nasledile njen muzički talenat. Bilja nam otkriva i idealan recept za lagan ručak – tikvice sa sirom!

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Jovana Jelovac Cavnić.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa, sačinjena od nekoliko rubrika koje pokrivaju najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, kutak za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter