Izvor:
18.05.2017 u 22:09
0

NAUČITE LEKCIJU O HUMANOSTI: Evo zašto ne smete propustiti večerašnju „Srbiju na dlanu“!

I ove nedelje u Srbiji na dlanu učimo lekciju da nije sramota nemati, već da o nemaštini i problemima ne treba ćutati i trpeti.

Upoznajemo vas sa bračnim parom Petrović koji je nekada sa svojim orkestrom svirao u elitnim hotelima, danas živi u teškoj nemaštini, u kućici sklonoj padu sa još devet članova porodice.

Pričamo vam piču o Nenadu, koji je preko noći postao samohrani otac troje male dece od dve, tri i deset godina kada mu je supruga preminula nakon rutinske operacije.

Predstavljamo porodicu iz Pirota koja živi u sobici nedovršene kuće bez vode i svakodnevno se suočavaju sa problemom šta deci dati da jedu.

Potrudićemo se da Darku heroju Kosova, koji danas živi kao socijalni slučaj, pokažemo da nije zaboravljen.

Upoznajemo vas sa porodicom iz Obrenovca kojoj je na trpezi najčešće kačamak, a meso jedu tek toliko da mu deca ne zaborave ukus. Ukoliko i vi želite da pomognete, oživite nečiji ili svoj san, ispunite želju vama dragom biću, budite uz emisiju Srbija na dlenu, večeras u 21 h, a mi ćemo se potruditi da nečiji san postane java.

Ostanite uz HappyTV!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter