Izvor:
20.05.2017 u 02:48
0

OLIVERA KATARINA POSLALA POTRESNU PORUKU: „Samo kada bi me se setili i pozvali“!

Glumicu Oliveru Katarinu mnogi još pamte po ulozi u najupešnijem jugoslovenoskom filmu "Skupljači perja", u kojem su osim nje, glavne uloge igrali Bata Živojinović i Bekim Fehmiju, ali i po glasu kojim je opčinila Evropu i svet.

Danas, 50 godina nakon što je Olivera doživela vrhunac popularnosti, talentovana glumica i pevačica, nije više deo javne scene, a nedavno je na društvenim mrežama pokušala sa obkasni razlog za to.

Naime, Olivera je na Instagramu objavila fotogafijuju iz jednih dnevnih novina, u kojim je dat prikaz njenog koncerta koji je održala pre nekoliko godina u "Sava" centru uz potresni status.

– Neki misle da je moje vreme prošlo. Reditelji, kolege glumci, pevači. Napunila u ozbiljnim godinama više puta "Sava" centar i Dom sindikata. Odigrala bez problema ulogu u filmu. I sad mogu pevati, rasplakati, nasmejati. I sad bih mogla igrati dramsku, veliku ulogu u pozorištu, snimati istorijske priče i epohe, pevati narodu. Samo kad bi dali, pozvali i setili se – napisala je Olivera katarina u kometaru uz fotografiju.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram/oliverakatarinaofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter