Izvor:
23.05.2017 u 05:08
0

UREDNICA “ ŽENSKIH SAVETA“ OTKRIVA: Ovo je ključ za uspeh naše emisije!

Glumica i vditeljka Jovana Jelovac Cavnić, urednica emisije koja je osvojila vaša srca " Ženski saveti", otkriva kako izgleda spremanje ovog zahtevnog televizijskog formata. Šta je inspiracija i ključ za uspeh jedne emisije, pročitajte u rečenicama koje slede…

Kako si se snašla kao autor emisije?

Imam autorskog iskustva kada je glumački posao u pitanju…ali kada je u pitanju televizijski rad ovo je moj prvenac. Mogu reći da sam zadovoljna posebno zbog toga što dosta učim kroz ovakav rad i osećam da napredujem što je negde najvažnije. Naravno, jako je važno i to što imam sreću da su uz mene pravi saradnici…posebno ističem mog izvršnog producenta Maju Cenić i rediteljku Katarinu Milojević koje su, uz ostatak ekipe "Ženski saveti", zaslužne da ovaj format izgleda tako pitko, pozitivno i sadržajno.

Da li si zadovoljna postignutim rezultatom i kako je publika reagovala na emisiju ?

Rezultati su za sada svakako dobri i vidiljivi, a reakcija publike je pozitivna što me čini više nego srećnom. Od komentara kolega, velikog odziva za gostovanje, do lepih reči naših gledalaca, sve su to razlozi za ogromnu satisfakciju koju osećam.

Po čemu se "Ženski saveti" razlikuju od emisije slične koncepcije " Praktična žena"?

"Ženski saveti" je emisija kolažnog tipa sačinjena od više rubrika, koje pokrivaju najraznovrsnije teme i savete namenjene ženama i muškarcima, sve u cilju lepšeg i kvalitetnijeg života. Mislim da se razlikujemo po tome što imamo stalnu rubriku SPOMENAR, po tome se vraćamo u prošlost i podsećamo koliki je značaj starih zanata, kao i rubriku SAVETI DOMAĆICA koja pruža mogućnost svim domaćicama da se prijave za učešće u našoj emisiji i podele neki jedinstven recept ili koristan savet sa širokim auditorijumom.

Šta gledaoci mogu da očekuju u narednom periodu?

U narednom periodu, naši dragi gledaoci mogu da očekuju puno korisnih saveta, predloga za lakše vođenje domaćinstva, mnogo zanimljivih gostiju i stručnjaka i nadam se, puno lepog i prijatnog sadržaja za njih.

Šta te inspiriše za emisiju?

Inspiraciju nalazim svuda i sama sam domaćica i majka dvoje dece, za sve dileme i probleme na koje sama nailazim tražim resenje, a pomažu mi razgovori sa drugaricama, komšinicama, kao i pisma gledalaca kaja nam upućuju da bismo uspeli da im pomognemo. Naravno i što u ovakvom autorskom radu mogu puno da istražujem i budem kreativna, to me neprestano inspiriše.

Arhiva
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter