Izvor:
24.05.2017 u 20:19
0

MESEC DANA PRED POČETAK 7. SEZONE: Preminuo omiljeni junak iz serije Igra prestola!

Autor "Igre prestola" Džordž R.R. Martin oglasio se na društvenoj mreži Tviter kako bi se oprostio od jezovuka (Duha) koji je preminio.

Duh je verni pratilac i prijatelj Džona Snoua. Artički vuk koji je u seriji "Igra prestola" poznatiji kao Duh (jezovuk), preminuo je prošle nedelje. Vuk je živeo u centru za životinje koji je sponzorisala Martinova porodica, a Martin se od njega oprostio na društvenoj mreži.

"Duh je preminuo i ostaće nam u divnom sećanju. Nedostajaće nam. Počivaj u miru", napisao je Martin u opisu slike koju je podelio na Tviteru. Fanovi serije su posali oproštajne poruke Duhu koji je kupio njihova srca tokom šest sezona.

Foto: Printskrin

Duh je jedini preostali jezovuk Starkove familije koji je dodeljen Džonu Snou. Nažalost, preminuo je mesec dana pred početak sedme sezone "Igre prestola".

Follow

George RR Martin ✔@GRRMspeaking

In loving memory of the real life Ghost from the Wild Spirit Wolf Sanctuary. He passed this week & he will be missed. R.I.P

7:00 PM – 23 May 2017

Twitter Ads info & Privacy

">23. мај 2017.

kurir.rs
foto:printscreen/youtube/igraprestola

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter