Izvor:
26.05.2017 u 03:05
0

INTRIGANTNE TEME I ZANIMLJIVI GOSTI: Ako ste propustili, pogledajte najnovije izdanje emisije „Posle ručka“! (VIDEO)

Današnja emisija „Posle ručka“ bila je jedna od najuzbudljivijih do sada. Imali smo priliku da čujemo brojne zanimljivi goste i svedočanstva.

U studiju kod Vanje Bulića gostovali su Toma Fila, advokat, Jovan Otašević, magistar ekonomije i dr Jovan Marić, psihijatar. Oni su vodili zanimljivu raspravu o žestokim momcima sa beogradskog asfalta, koji su devedesetih išli na ratište – zbog čega su oni zaboravljeni danas.

Takođe govorilo se i vojnim vežbama za rezervni sastav koje su nedavno započele. Goruća tema bila je i nostalgija – jer baš na ovaj datum nekada je proslavljan Dan mladosti. Još jedna zanimljiva tema koja je definitivno oživela današnje popodne je lepota u poznim godinima – i otkrivena je tajna misice koja ima 88 godina! Gosti emisije bili su i Jovan Krivokapić, portparol Vojske Srbije, Mirjana Paunović, Slavica Petrović i Nikola Drobnjak.

Između ostalog, pogledajte sami:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter