Izvor:
26.05.2017 u 16:08
0

SUTRA NE PROPUSTITE „ŽENSKE SAVETE“: Fenomenalni gosti otkrivaju svoju kreativnu stranu! (FOTO)

I ove subote 27. maja u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“ jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

U gostima nam je bio voditelj i novinar Vanja Bulić koji je pripremao osvežavajuću čizkejk salatu.

Balerina Narodnog pozorišta za vas sprema zdravu i ukusnu užinu koja može da bude i zamena za doručak. Sa Drinom smo pričali o školi za male balerine koju vodi, i kako je to raditi sa decom.

Glumac Vlada Vasilić je spremio interesantan savet o tome kako sami kod kuće možete da napravite potpuno prirodan piling sapun.

Za vas spremamo i dva interesantna napitka, smoothie za ravan stomak i vitaminski napitak za decu, koji su, pored toga što su zdravi, i veoma ukusni.

Glumica Marija Petronijević je u rubrici „Kuvajmo zajedno“ pripremala laganu i ukusnu susam salatu. Marija nam se pohvalila da obožava da kuva i da rado provodi vreme u kuhinji, kao i to da je kuvanje nešto što svaka žena mora zna.

Sa glumicom Majom Kolundžijom-Zoroe smo se bavili baštovanstvom i dajemo mnogo korisnih saveta za sve ljubitelje cveća.

U rubrici „Tip top dom“ smo za vas spremili savete za interesantne dekoracije sa morskim motivima.

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Jovana Jelovac Cavnić.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa, sačinjena od nekoliko rubrika koje pokrivaju najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, kutak za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter