Izvor:
12.07.2017 u 18:33
0

O NJENOM ŽIVOTU SE MALO ZNA: Ona je ćerka našeg GLUMAČKOG VELIKANA koji je preminuo! (FOTO)

Glumačka legenda Josif Tatić preminuo je pre četiri godine i iza njega su ostale mnogobrojne pozorišne, serijske i filmske uloge, ali i ćerka Jelisaveta Tatić- Čuturilo.

Ona je po zanimanju kostimografkinja, a talenat je nasledila od svoje pokojne mame Biljane koja se, takođe, bavila ovim poslom. Osim rada u pozorištu, radila je i na projektima "Sva ta ravnica", "Jagodići", "Ulica lipa".

Kao dete provodila je dosta vremena u JDP- u čekajući mamu i tatu da završe sa poslom i kaže da je to bilo presudno da počne da se bavi ovim.

Sada, kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno…doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati…uvek bilo i biće!– rekla je ranije za "Avantartmagazin" Jelisaveta Tatić Čuturilo.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter