Izvor:
20.07.2017 u 14:34
0

VELIKI USPEH NAŠEG GLUMCA U HOLIVUDU: Stefan Kapičić ponovo u filmu o čuvenom superjunaku!

Srpski glumac trenutno u Vankuveru snima nastavak filma „Dedpul“, u kom daje glas Marvelovom junaku Kolosu

Stefan Kapičić jedan je od retkih naših glumaca koji punom parom krči sebi put u Holivudu. Na svetske liste glumaca lansirala ga je uloga superheroja Kolosa u filmu „Dedpul“, a snimanje nastavka je, kako nam otkriva, u toku.

Ovih dana Stefan je u Vankuveru, gde u društvu Rajana Rejnoldsa i reditelja Dejvida Liča snima drugi deo filma o popularnom Marvelovom junaku, a premijera se očekuje sledeće godine.

Iako je stalno na setovima, uspeli smo da ga uhvatimo na trenutak da nam otkrije kako teče snimanje, ali i šta je još u njegovom rasporedu, jer strani mediji uveliko pišu o njegovoj saradnji s glumcem Dž. K. Simonsom.

– Trenutno sam u Vankuveru. Snimanje drugog dela „Dedpula“ je u toku, a pravo ovamo sam stigao iz Berlina. Tamo sam završio snimanje serije „Counterpart“, rame uz rame sa Dž. K. Simonsom. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo – rekao nam je Kapičić.

On je veliki ljubitelj stripova još od detinjstva, a prilika da zakorači u Marvelov svet otvorila mu je mnoga vrata.

– Uvek se naježim kada pomislim na to da sam dobio ulogu Kolosa. Snimao sam ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga, ali osećaj da sam dobio priliku da igram „Marvelovog“ Kolosa je neverovatan! Ponekad ne mogu da opišem taj momenat, a kada pomisliš na to, osetiš se ponosno i srećno – rekao je ranije Kapičić.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter