Izvor:
27.07.2017 u 21:50
0

I OVE SUBOTE NE PROPUSTITE „ŽENSKE SAVETE“: Zanimljivi gosti, recepti i saveti koji čine život lepšim!

I ove subote 29. 07. u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

Ukoliko vam se često dešava da tokom pranja obojite stvari u veš mašini, imamo rešenje za vas. Predlažemo vam kako da sami napravite hvatač za boje!

U gostima nam je bio Miki Mećava, koji je za sve gledaoce pripremao šereni Mećava tanjir! Miki nam se poverio da voli da kuva, kao i to da često zapeva u kuhinji dok sprema hranu.

Ukoliko volite kreativan rad, sigurno će vam se dopasti naš savet kako da sami kod kuće napravite dekupaž kutije, i to od starih kutija od cipela.

Sigurno nije lako domaćicama kada svakog dana moraju iznova da smišljaju šta bi novo i interesantno spremale svojim ukućanima za ručak. Ono što vam mi predlažemo je da probate Lastina gnezda! Veoma su ukusna, jednostavna za pripremu, a vaši ukućani će sigurno biti oduševljeni.

Ove vrele letnje dane možete zasladiti i ukusnim domaćim mednjacima. Sigurni smo da će to biti savršena poslastica za vaše najmlađe.

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Miomira Dragićević.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa i pokriva najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, saveti za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter