Izvor:
28.07.2017 u 19:23
0

PONOVO SE SNIMA TITANIK: Dzejms Kameron ima nešto novo da nam otkrije?

Prošlo je 20 godina od kada je reditelj Džejms Kameron snimio svoj najpoznatiji film "Titanik". Postojale su, međutim, neke nedoumice u vezi s njegovom filmskom pričom o tragediji čuvenog broda, koje je reditelj sada rešio da ispravi.

Kameron se u filmu, pre dve decenije, trudio da mu ne promakne nijedan detalj, ali sada kao da želi samog sebe da preispita oko toga.

Zato je odlučio da snimi dokumentarni film o potonuću Titanika pod naslovom "Titanik: Dvadesetogodišnjica" (Titanic: 20th Anniversary), u kome želi da istraži autentičnost svog velikog filmskog hita.

On planira da u dokumentarcu, uz pomoć tima eksperata izvrši procenu autentičnosti svog filma "Titanik", koristeći se novim istorijskim i naučnim saznanjima o kobnoj plovidbi i tragediji čuvenog broda, koja se dogodila 15. aprila 1912. godine.

– Kada sam pisao scenario za film i kada sam odlučio da ga režiram, želeo sam da svaki detalj učinim što je moguće verodostojnijim. Stvarao sam živu istoriju i morao sam to da uradim kako treba iz poštovanaja prema svima onima koji su poginuli u tragediji Titanika i njihovim naslednicima. Ali da li sam sve uradio kako treba? Sada nameravam da, uz pomoć 'Nešenal džiografika', najnovijih naučnih saznanja i tehnologije, to preispitam – izjavio je Džejms Kameron.

Dokumentarac će biti prikazan na kanalu "Nešenal džiografik".

Izvor/Informer

Foto/vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter