Izvor:
28.08.2017 u 01:04
0

NAJPLAĆENIJI GLUMAC HOLIVUDA: Mark Volberg za godinu dana zaradio 68 miliona dolara!

Prvo mesto na listi najplaćenijih glumaca na svetu pripalo je Marku Volbergu, koji je u proteklih 12 meseci zaradio 68 miliona dolara.

Nekadašnji reper je na vrhu liste magazina Forbs. Vicešampion je Dvejn Džonson (prošle godine bio prvi), koji je zaradio 65 miliona, dok je treći Vin Dizel sa 54,5 miliona dolara. Slede Adam Sendler, Džeki Čen, a među prvih deset su i Robert Dauni Džunior i Tom Kruz.

Zarada koju su ostvarile glumice mnogo je skromnija, pa je tako na prvom mestu najplaćenijih Ema Stoun s 26 miliona dolara, od čega je najviše zaradila za Oskarom nagrađen film „La La Land“. Glumica je otkrila da su njene kolege tražile da im smanje platu kako bi se izjednačili.

– Oni su to činili za mene, jer su smatrali da je tako fer. To je nešto o čemu se ne govori uvek – rekla je Ema.

Odmah posle Stounove je Dženifer Aniston sa 25,5 miliona dolara, a prošlogodišnja šampionka Dženifer Lorens pala je na treće mesto sa 24 miliona dolara. Slede Melisa Mekarti, Mila Kunis, Ema Votson, Šarliz Teron…

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/Forbes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter