Izvor:
03.09.2016 u 02:44
0

NJEGOVA SMRT JE I DALJE NERAZJAŠNJENA: Ovaj pevač je umro pre 15 godina, na vrhuncu karijere! (VIDEO)

Rođa Raičević je preminuo 2001. u 45. godini, navodno od prevelike doze kokaina, ali njegovi prijatelji sumnjaju u zvaničnu verziju i smatraju da prave okolnosti njegove smrti nikada nisu utvrđene.

Na vrhuncu popularnosti Rodoljub Rođa Raičević je 7. oktobra 2001. pronađen mrtav u svom stanu u Beogradu. Zvanično, kao uzrok smrti je navedena prevelika doza kokaina, ali mnogi sumnjaju u ovu verziju i smatraju da su okolnosti pod kojima je pevač preminuo, i dalje obavijene velom misterije.

Raičević, koji je rođen 1957. u Nikšiću, proslavio se tokom devedesetih serijom hitova kao što su “Tako je suđeno”, “A ja imam tebe”, “Splavarska” i “Dabogda”. Takođe on je pisao pesme i za Miru Škorić, Cakanu, Indiru Radić i mnoge druge poznate pevače…

Pričalo se i da je Raičević bolovao od HIV-a, ali su članovi njegove porodice demantovali ove glasine.

Takođe, jedna od priča koja je pratila Rođinu smrt je i ona da su ga, u stvari, ubili dileri droge jer on nije hteo da peva na mestu na kojem su oni želeli…

Dodatnu konfuziju unosi i činjenica da su i Raičevićevi najbliži prijatelji, koji su znali za njegovu zavisnost od kokaina, i dalje ubeđeni u to da nema šanse da se on predozirao, makar i slučajno.

Ono što je sigurno, Rođini hitovi će se i dalje slušati, a okolnosti njegove smrti, ako su zaista sumnjive, će verovatno još dugo ostati misterija.

Telegraf.rs
Foto: Youtoube Printscreen/baraba054

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter