Izvor:
28.09.2016 u 20:27
0

BRITANSKA ZVEZDA OBORILA SVETSKI REKORD: Adel najprodavanija pevačica veka

Novi album britanske pop zvezde Adel prodat je u Sjedinjenim Američkim Državama u čk 10 miliona primeraka, čime je ona postala pevačica sa najviše prodatih albuma u 21. veku.

Adel je poslednji album “25” izdala u novembru, a na ceremoniji u Medison skver gardenu u Njujorku, gde je održala šest koncerata, nagrađena je dijamantskom pločom. Američko Udruženje diskografskih kuća (RIAA) saopštilo je da je prethodni Adelin album “21”, objavljen 2011. godine, prodat u više od 14 miliona primeraka u SAD. Adel, koja je slične rekorde prodaje albuma ostvarila i u Velikoj Britaniji, postala je tako pevačica sa najviše prodatih albuma od početka ovog veka.

Tanjug
Foto: Memim.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter