Izvor:
05.01.2017 u 15:24
0

BASISTA ČORBE GOREO NA SCENI: Svi iz benda bili u šoku!

Basista grupe "Riblja Čorba", Miša Aleksić doživeo je peh na koncertu ovog sastava u Kruševcu. Kako je rekao pevač benda Bora Đorđević, on je previše blizu prišao grejalici, pri čemu su mu se zapalile pantalone.

Đorđević je opisao da je poznati basista prišao suviše blizu grejnom telu, pa su mu se zapalile pantalone, zbog čega je bukvalno goreo na bini.

Sa hladnoćom nismo uspeli da se izborimo, bilo nam je veoma hladno, ali smo se borili da spasemo našeg basistu Mišu. On je prišao suviše blizu grejalici, pa su mu se zapalile pantalone, zbog čega je bukvalno goreo na bini. Skočili smo svi iz benda, kao i tehničari i domaćini, pa smo ga nekako ugasili – naveo je poznati roker.

Bacali smo peškire i ostale stvari koje smo prvo dohvatili. Nije bilo nimalo naivno, ali hvala Bogu, sve se dobro završilo. On je sada dobro i nema opekotine – zaključio je Đorđević.

Izvor: Telegraf.rs/Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter