Izvor:
07.03.2017 u 20:21
0

REŠENA MISTERIJA: Poznat uzrok smrti Dordža Majkla!

Pop ikona Džordž Majkl preminuo je prirodnom smrću i neće biti dodatne istrage povodom tog slučaja, saopštila je kancelarija mrtvozornika, prenosi "Skaj".

Džordž Majkl je preminuo u svom domu u 54. godini života, na Božić po gregorijanskom kalendaru 2016. godine.

Britanska policija je odmah saopštila da do smrti nije došlo pod sumnjivim okolnostima, a njegova porodica je objavila da je "smrt bila mirna".

Zbog njegovih problema sa drogom u prošlosti, proteklih meseci se spekulisalo o tome da je bio žrtva prekomerne doze "teških narkotika", a neki su govorili i da je bolovao od side.

Međutim, saopšteno je da je čuveni pevač u svom domu preminuo zbog srčanih problema i masne degeneracije jetre.

"Istraga o smrti Džordža Majkla je zatvorena i urađen je poslednji post mortem izveštaj. Nema potrebe za daljim istragama, a javnost više neće iti obaveštavana o dodatnim detaljima. Porodica moli medije i javnost da poštuju njihovu privatnost", saopšteno je.

b92.net
Foto:
Instagram / georgemofficial, Twiter/Greghoran87

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter