Izvor:
15.03.2017 u 17:11
0

Konačno: BAJAGA IZDAJE NOVI ALBUM

Bend "Bajaga i Instruktori" je, u poslednje vreme, koncertno manje aktivan, a Momčilo Bajagić Bajaga otkriva da je razlog tome priprema novog albuma.

"Izaći će najkasnije do kraja godine, možda i na jesen. U planu je, da pre toga, objavimo singl. Već smo uradili sedam demo snimaka. Album bi, ako sve bude ok, trebalo da počnemo da snimamo do kraja marta", najavio je Bajagić.

Sudeći po njegovim rečima, bend će na proleće početi da kombinuje rad na novom izdanju sa koncertima.

"Krenućemo da sviramo, nadam se, od početka maja. Nastupaćemo, kao i uvek, po svim velikim gradovima u regionu, a naravno i po svetu", kazao je Bajaga.

Prethodni studijski album, "Daljina, dim i prašina", grupa je objavila 2012. godine, podseća promoterska kuća "Long play".

To izdanje mnogi ocenjuju kao najuspešnije kad je u pitanju diskografija benda u poslednjih dvadesetak godina.

Najveći trag je ostavila raskošna balada "Ako treba da je kraj" i dan danas nezaobilazna u koncertnom repertoaru, zatim "Još jednom", najduža pesma u opusu grupe, kao i "Vreme", naslovna "Daljina, dim i prašina".

TANJUG

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter