Izvor:
12.05.2017 u 20:35
0

40 GODINA SAVA CENTRA: Banetu Obradoviću uručeno priznanje za najuspešnijeg organizatora koncerata!

Najpoznatiji estradni menadžer Bane Obradović brojnim priznanjima koja je tokom bogate karijere dobio od juče je pridodao i specijalnu nagradu povodom 40 godina Centra „Sava“ kao najuspešniji organizator koncerata.

Specijalno priznanje Obradoviću je uručeno na svečanoj akademiji priređenoj juče uz prisustvo najviših zvanica iz politike, umetnosti i javnog života u Srbiji, a zanimljivo je da je on jedina estradna ličnost ovenčana priznanjem povodom jubileja najpoznatije dvorane u zemlji. Osim njega, nagrade su dobile najzančajnije kulturne i državne institucije, kao i istaknuti pojedinci iz različitih sfera javnog života, a istaknutom menadžeru nagrada e dodeljena kao nekome ko je tokom 27 godina karijere organizovao najviše uspešnih koncerata.

– Ovo je velika čast, ali i obaveza da u godinama koje su predamnom i „Melos estradom“ opravdamo nagradu i budemo još bolji i uspešniji – rekao je menadžer prilikom preuzimanja nagrade.

Happytv.rs
Foto:prelistavanje.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter