Izvor:
20.07.2017 u 20:51
0

ŠOK I NEVERICA: Mlada pevačica (35) tragično nastradala tokom koncerta, UBILA je struja na sceni!

Francuska pevačica u usponu Barbara Veldens kolabirala je i umrla usred festivalskog koncerta, prenose svetski mediji. Uzrok njene smrti je još uvek nerazjašnjen, a prema jednom od izveštaja, u pitanju je strujni udar.

Veldens (35) bila je na sceni u živopisnom francuskom seocetu Gudron, u regionu Lot na jugozapadu zemlje, kada je doživela srčani udar izazvan strujnim šokom.

Ove godine, objavila je svoj prvi album i dobila nagradu za mlade talente.

Barbara Veldens

Barbara Veldens

Policija istražuje uzrok njene smrti i odbija da komentariše moguće okolnosti koje su dovele do tragedije.

Veldensova je redovno nastupala sa pijanistom i akustičnim gitaristom, a bila je u sred turneje. Postala je pevačica nakon detinjstva provedenog u cirkusu, navodi se na njenom veb sajtu. Među najvećim uzorima, nabrojala je i pevača i tekstopisca Žaka Brela.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Youtube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter