Izvor:
13.07.2016 u 22:22
0

OVOGODIŠNJI FESTIVAL PIVA OBEĆAVA: Provodićete se uz SAJSI MC, ali i uz ZVONKA BOGDANA!

"Psihomodo Pop", Sajsi MC, "Who See", Zvonko Bogdan i "Mostar Sevdah Reunion" nastupiće na ovogodišnjem "Belgrade Beer Festu", najavila je danas Beogradska kulturna mreža.

Spisak hedlajnera iz regiona obogatiće kultni zagrebački sastav "Psihomodo Pop" koji će nastupiti u nedelju, 21. avgusta. Bend sa harizmatičnim pevačem Davorom Gobcem, svojom pojavom i scenskim nastupom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i uprkos tome što su aktivni više od 20 godina oni i dalje sa istim žarom priređuju nove i sve bolje nastupe.

Teren za njihovo pojavljivanje pred ovdašnjom publikom pripremiće popularna srpska reperka Sajsi MC koja je javnost privukla brojnim hitovima mešajući različite stilove i provokativne tekstove. Ona voli da provocira, da se igra i menja i nosi neverovatnu energiju sa sobom, u šta će, prvi put, moći da se uveri i publika "Belgrade Beer Festa".

Duh hip-hopa i repa doneće i popularni dvojac "Who See" koji će ovoga puta dobiti pojačanje od prijatelja s kojima nastupaju 19. avgusta. Danas mega popularni hip hoperi, počeli su sa radom 2000. godine, kada su kao klinci odlučili da "slože reči u neku pesmu". Međutim, Dejan Dedović Dedduh iz Kotora i Mario Ðorđević Noyz iz Herceg Novog nisu ni mislili da će njihove pesme, koje se bave socijalnim i temama mentaliteta, toliko zaživeti među publikom koja se uvek sjano provede na njihovim koncertima.

Pubilka koja voli tradicionalnu starogradsku muziku moći će da uživa 18. avgusta na koncertu Zvonka Bogdana koji već godinama važi za jednog od retkih muzičara koji sa velikom posvećenošću neguje i čuva pesme od zaborava.

Prvi put na "Belgrade Beer Festu" nastupiće i jedan od najpoznatijih balkanskih sastava na svetskoj world music sceni "Mostar Sevdah Reunion", i to u petak, 19. avgusta. Grupa je nastala devedesetih godina u Mostaru, a već sa prvim albumom objavljenim za holandsku izdavačku kuću skrenuli su pažnju svojim specifičnim stilom i repertoarom baziranim na moderno aranžiranim sevdalinkama. Do sada su izdali osam albuma, a tokom poslednjih petnaest godina sarađivali su sa mnogim velikanima muzičke scene.

"Belgrade Beer Fest", 14. po redu, biće održan od 17. do 21. avgusta na Ušću.

Tanjug
Foto: Facebook/belgradebeerfest

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter