Izvor:
21.06.2019 u 15:15
0

POZORIŠTE LUTAKA PINOKIO: Festival monodrame i pantomime!

Glumica Elizabeta Ðorevska otvoriće Festival monodrame i pantomime koji će se od 27. do 30. juna održati u Pozorištu lutaka "Pinokio" u Beogradu, a samom činu otvaranja prethodi Revija kostima koju je priredila kositmografkinja Aleksandra Pecić.

U ulogama modela naći će se glumci Narodnog pozorišta iz Beograda.

Selektor festvala Predrag Miletić naglasio je da je ove godine stiglo 70 prijava za učestvovanje na festivalu.

Marko Stoijanović, predsednik Svetske organizacije pantomimičara, naglasio je da je ova organizacija podržala festival tako što je pozvala pantomimičare da se prijave za učešće u njegovim programima.

– Drugi kongres pantomimičara održaće se paralelno s festivalom – kazao je Stojanović.

Stručni žiri koji će odlučivati o nagradama na festivalu radiće u sastavu: Milan Caci Mihajiović, Molina Udovički i Dragana Bošković.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter