Izvor:
13.05.2016 u 20:14
0

OSVOJITE BESPLATNE KARTE: Povedite dete na predstavu „DIVNA JE DIVNA“!

Krajem februara ove godine, glumci i TV lica, Marija Veljković, Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović okupili su se oko interesantnog projekta.

U pitanju je dečja interaktivna i edukativna predstava “Divna je divna”, za koju je Marija napisala tekst.

Ceo ovaj komad nastao je iz realnih situacija. Pisala sam tekst za predstavu “Balada o Katici prljavici” i uvidevši da je odlično prošao kod dece, da oni sve vreme reaguju i da su dosta toga naučili iz predstave, odlučila sam da nastavim po istom principu – kaže Marija.

Troje glumaca su iz iste generacije na fakultetu i poznaju se dugi niz godina. U ovoj podeli, Marija igra divnu devojčicu Divnu, Peđi je poveren lik Petra Pana, dok je Nataša zadužena za lik Snežane iz bajke ”Snežana i sedam patuljaka”.

Jeste malo neobično da ja igram Snežanu, ali naša Snežana je imala dosta slobodnog vremena i voli da kuva svojim patuljcima, a kako su patuljci stalno na poslu, ona često dobar deo te hrane pojede sama, pa je onda nabacila koje kilce više. Međutim, problemi nestaju kada Snežana upozna Divnu koja joj objasni zašto je veoma važna zdrava ishrana i fizička aktivnost – ističe Nataša.

Glumac vaše omiljene televizije Happy, Peđa Damnjanović, otkrio nam je zašto igra baš Petra Pana i kakav je on u ovoj pomalo neobičnoj predstavi:

Petar Pan kog igram nije baš uobičajeni Petar na kog smo svi navikli. On kada dođe iz Nedođije zanese se i počne da jede slatkiše i sladolede u neograničenim količinama, a s obzirom na to da ne zna da pere zube i ne zna ni šta je to četkica za zube, ubrzo se susreće sa bolom u zubima – objašnjava Peđa svoj lik.

Zajedno sa drugarima iz publike Petar prebrodi strah od zubara i uz originalne dečije pesme, koje je komponovao Zoran Stojić, srećan se vraća u svoju Nedođiju.

Odlučili smo da decu vratimo u pozorišta, ali i u prirodu, zato se radnja predstave odvija u parku, a pošto smo mala glumačka grupa, spremni smo da dođemo i odigramo predstavu i u najudaljenijim krajevima Srbije – završava Damnjanović.

Prva repriza ove divne predstave je u subotu 14. maja u KC Čukarica u 12 časova.

Prvo troje koji se jave u narednih sat vremena na broj telefona 011/3552-678 (KC Čukarica) dobiće po dve karte za predstavu “Divna je divna”.

HappyTv.rs
Foto: Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter