Izvor:
16.02.2017 u 03:02
0

IZBACILI JE IZ STANA, DOBILA GANGRENU, PRETI JOJ AMPUTACIJA NOGE: Legendarna glumica na ivici preživljavanja! (FOTO)

Legendarna glumica Jadranka Matković preživljava najteže trenutke u svom životu.

Prijateljica glumice, Tina Puhalo juče je na Fejbuku pokrenula akciju za pomoć Jadranki koja jedva preživljava. Sve je počelo sa iseljenjem iz stana, nakon čega su počeli brojni zdravstveni problemi i nemaština.

"Ne mogu sebi oprostiti greške iz mladosti. Nisam prihvatila stalni angažman u pozorištu jer sam mislila da ću više raditi ako ostanem slobodna umetnica. Danas znam da mi je to bila najveća greška u životu", kaže zagrebačka glumica Jadranka Matković.

"Od 1988. godine sam živela u gradskom stanu od 23 kvadrata, na 4. spratu bez lifta, u Zvonimirovoj ulici i to kao nezaštićeni stanar. Dan pre no što su mi izbacili stvari na ulicu došla je advokatica i rekla mi da od sutra više ne stanujem tu. Mirno sam izašla, a drugi dan sam sve svoje stvari našla razbacane na ulici. Od šoka sam kolabirala", govori glumica, koja je u karijeri odigrala 70-ak filmskih i 30-ak televizijskih uloga, a glumila je i mnogim pozorišnim predstavama.

Kako kaže, nakon izbacivanja je zbog povišenog šećera dobila gangrenu pa joj je pretila amputacija noge. Od tada hoda sa štakom, a pre dve godine je slomila i nogu. Grad joj je dodelio stančić na Prisavlju, ali u njemu nije mogla da ostane.

24sata.hr
Foto: Facebook/Tina Puhalo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter