Izvor:
04.06.2016 u 00:20
0

PRIZNANJE VELIKANU: Voji Brajoviću nagrada za NAJBOLJEG glumca

Voja Brajović je dobio nagradu Žan Marolt za najboljeg glumca festivala Dani Jurislava Korenića, koji je održan u Kamernom tetaru 55 u Sarajevu, za ulogu Belog u predstavi "Voz" Kormaka Makartija. Predstava "Voz" u režiji Voje Brajovića, u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, osvojila je publiku u Beogradu, a na nedavno održanoj regionalnoj turneji postigla je značajan uspeh.

Publika je na Festivalu Malih scena u Rijeci nagradila Voz sa veoma visokom ocenom 4,76. Aplauzi i ovacije su ispratili svako izvođenje, saopštio je Zvezdara teatar. Predstava ne nudi jednostavne odgovore već podstiče publiku da bude aktivan učesnik, da sama razmišlja i dođe do svojih odgovora.

– Inspirisan delom Kormaka Makartija, jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč – rekao je Voja radeći na predstavi "Voz".

Predstava će biti izvedena 6. i 14. juna u Beogradu.

Tanjug
Foto: Youtube Printscreen/Besttv Zajecar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter