Izvor:
22.08.2019 u 19:26
0

RUSKI AMBASADOR U BEOGRADU OCENJUJE: Zabrana ulaska Miloša Bikovića u Ukrajinu je gubitak za tu zemlju!

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je odluka Ukrajine da srpskom glumcu Milošu Bikoviću zabrani ulazak u zemlju veliki gubitak za tu državu i njen narod.

– Sa nedoumicom sam saznao za zabranu ulaska u Ukrajinu talentovanom srpskom glumcu Milošu Bikoviću. Veliki gubitak za Ukrajinu i njen narod- naveo je Bocan-Harčenko na svom nalogu na Tviteru.

Ruski ambasador istakao je da taj slučaj "nažalost, nije bez presedana" navodeći da je "po svoj prilici, metodično rušenje kulture već postalo navika ukrajinskih vlasti".

Glumac Miloš Biković prethodno je objavio na Tviteru da mu je zabranjen ulaz u Ukrajinu zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti.

– Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu… Glumim ja nekad bolje, nekad gore, ali ne baš tako da je ugrožena bezbednost nacije- naveo je Biković na Tviteru.

Biković je poslednjih godina angažovan u Rusiji, u kojoj snima filmove i serije.

Ukrajina je do sada zabranila ulaz u zemlju i francuskom glumcu Žerardu Deparđeu, koji ima i državljanstvo Rusije, glumcu Stivenu Sigalu, pevaču grupe Limp Bizkit Fredu Darstu

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/prnt/@NovinarR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter