Izvor:
29.04.2017 u 22:53
0

PAKLENA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Glumica na mestu mrtva u smrskanom autu!

​​​​​​

Sonika Čauhan, model i glumica, preminula je u saobraćajnoj nesreći u subotu ujutru, kada se automobil u kojem je bila sa prijateljem glumcem Vikramom Čaterdžijem zakucao u pregradu pored puta.

Oni koji su bili u blizini i čuli zvuk nesreće pojurili su odmah na mesto događaja i izvukli glumcu Sonika Čauhan i njenog prijatelja iz automobila, koji je bio potpuno smrskan.

Sonika i Vikram brzo su prebačeni u obližnju bolnicu, gde je ona odmah proglašena mrtvom.Vikram, koji je samo zadobio povrede glave, odmah je pušten iz ustanove, ali se kasnije želio na bolove.

Ova indijska glumica učestvovala je u mnogim kampanjama po kojima će ostati upamćena. Osim u Kolkati radila je i u Mumbaju, gde je takođe bila zapažena.

kurir.rs
foto;instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter