Izvor:
15.07.2017 u 15:13
0

Prvi koncert klavira izveden na ovoj visini:ITALIJANSKA PIJANTSKINJA ODRŽALA KONCERT NA ALPIMA!

Elisa Tomelini je želela da spoji ljubav prema muzici i planinarenju, pa je omiljena klavirska dela zasvirala na drugom najvišem vrhu Alpa, na visini od 4.6 km.

Italijanska muzičarka i alpinistkinja Elisa Tomelini je održala kako ona kaže najviši koncert klavira na svetu nakon što se popela na drugi najviši vrh Alpa i zasvirala na visini od 4.6 km.

Elisa se popela na Monte Rozu, koja se nalazi između Italije i Švajcarske, dok je njen klavir transportovan na planinu helikopterom.

Tomelini je otkrila da je želela da spoji svoje dve pasije: planinarenje i sviranje klavira, pa se stoga odlučila za ovu misiju.

„Želela sam da unesem muziku i planinu u srca ljudi“, kaže Elisa priznajući da joj je bilo hladno i da se plašila da neće uspeti da odsvira koncert do kraja, ali da je srećna zato što je uspela u tome.

izvor/nacionalnageografija

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter