Izvor:
16.01.2018 u 03:09
0

IZNENADNA SMRT PEVAČICE „THE CHRAMBERRIES“: Dolores O’Riordan preminula u 46. godini! (video)

Pevačica Dolores O'Riordan, autorka čuvenog hita "Zombie", preminula je u hotelu u Londonu.

Pevačica irskog benda "The Cranberries" Dolores O'Riordan preminula je danas (15. januara) u Londonu u 46. godini, potvrdili su iz njene PR službe.

Pevačica, koja je nedavno nastupila sa bendom D.A.R.K, preminula je u hotelu u britanskoj prestonici, a u zvaničnoj izjavi njenog PR tima stoji sledeće:

– Irska i internacionalna zvezda O'Riordan iznenada je danas preminula u Londonu. Imala je 46 godina.

Pevačica sjajnog vokala je sa čuvenim irskim bendom "The Cranberries" nedavno boravila u Londonu zbog snimanja, i to je sve što je za sada poznato.

– Članovi porodice su očajni i zatražili su razumevanje i privatnost u ovim za njih veoma teškim momentima – izneto je u saopštenju.

Dolores je 4. januara objavila svoj poslednji tvit sa fotografijom naglasivši kako stiže u Irsku.

Čuvena rok grupa "The Cranberries" formirana je još davne 1989. godine, a Dolores je bila vodeći vokal. Bili su aktivni sve do 2003. nizajući hitove koji se i danas rado pevaju među svim generacijama, a zatim je usledila poveća pauza.

Bend se ponovo okupio 2009. godine, a 2012. irski rokeri oduševili su 4.000 ljudi u Beogradu, gde su održali nezaboravan koncert.

Dolores O'Riordan autorka je čuvenog hita "Zombie" iz 1994. godine, kojim je stekla svetsku slavu. Rođena je 6. septembra 1971. godine, a za sobom je ostavila troje dece.

Telegraf/Daily mail
Foto: Twiitter/Dolores O'Riordan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter