OBUHVATILA SAM GA I NOGAMA I RUKAMA, OSEĆAM DODIRE NJEGOVOG TELA: Širi mi noge još malo i prodire k***** u moju vlažnu p***!

 

 

 Polako dolazi sebi i ne ispuštajući me iz zagrljaja spušta usne na moje. Ljubimo se gladno, željno… ali beskrajno nežno. Polako odvaja usne i šapuće: “Stvarno si tu! Kad? Kako? “ “Želela sam te jako… a i aktivirala sam karticu za gorivo pa sam morala da isprobam da li sve radi…” govorim ozbiljno. “Kakva kartica? Kakvo gorivo? Ništa ne razumem… ali razumem da si tu… “ govori sa osmehom. Onim osmehom. Mojim. Hvata me za ruku i lagano vodi ka liftu. Smejemo se oboje. Radosno… srećno.

 U liftu se ljubimo, njegove nemirne ruke šetaju mojim telom, moje gotovo miruju na njegovom potiljku. Ulazimo u sobu… zatvara vrata, naslanja se na njih i privlači me u zagrljaj. “Dobrodošla ljubavi. Srećan sam što si tu…” “I ja sam srećna kad sam sa tobom… I još više što se i ti jednako raduješ” Malo se odmaknem od njega i gledam ga. Na sebi ima šorc u kojem je igrao basket i majcu… naopako obučenu. To baš ni malo ne liči na njega pa počinjem da se smejem. Pogleda se i sam… I shvati: “Vidi šta mi radiš! Kad si rekla da si tu, samo sam zgrabio majcu i navukao je uz put… Nisam ni gledao…” “Dobro da imaš i gaće!” smejem se. “A ti? Šta misliš koliko ćeš ih ti još imati?” pita, približavajući mi se i lagano me gurajući ka radnom stolu. Lagano me gura i smešta na ivicu stola. Zavlači ruke ispod haljine i brzo ispunjava svoje “pretnje”: bez gaća sam. Smejem se dok ga ljubim i mazim… gde uspem da dohvatim. Vraća se na moje usne, šapuće: “Moram pod tuš… Ne mrdaj! Brzo se vraćam” “Nestrpljiva sam… požuri!” govorim kroz poljupce. “Mmmm… Jako?” “Daaaaaaaaaa!” šapućem dok obavijam noge oko njega i privlačim ga još malo….
Jednim potezom je smakao svoj šorc i kurac je izleteo u svoj svojoj veličini i lepoti. “Onda ćeš ga i dobiti!”
I tada znam da smo u fazi kada nas više ništa ne može zaustaviti… Širi mi noge još malo i prodire kurcem u vlažnu pičku. On se nabija, ona ga željno guta. Sobom odjekuju uzdasi najvećeg užitka.

 Obuhvatila sam ga i nogama i rukama, osećam dodire njegovog tela, miris svežeg znoja… osećam poljupce na vratu, po grudima, licu… dok nam se usne ponovo ne spoje… Prija mi sve: on, dodiri, poljupci, po malo sirova strast koja izbija iz oboje. Prepuštam se potpuno: njemu, strasti, užitku. “Ne mougu više… Napuniću te!” izgovara. “Ne moraš… Slobodno… Imamo celu noć…” Nabija se žestoko i mlazevi vrele sperme kreću. Osećam kako mi se razliva poput vulkanske lave, prijatno tople i obilne. “Volim te” izgovaram srećno, ljubeći ga po licu, upijajući njegovu sreću, radujući se njegovom osmehu… “Volim i ja tebe ljubavi” šapuće srećan, zadovoljan, zadovoljen. “Uh… bilo je baš žestoko…” kaže. “Ti si najbolji” šapućem… imitirajući stikere koje šaljemo. “Ti si moja ljubav” odgovara shvativši… “Daaaaaaaaa… Dopalo mi se! U stvari, meni se uvek dopada tvoje tucanje…”
“To je zato što imaš tako prekrasnu pičku u kojoj beskrajno uživam” “Mmmmm… Pa sad… nije ni tvoj kurac za potcenjivanje! Obožavam ga!” “Stvoreni su jedno za drugo…” “Ili smo mi napravili da bude tako?” “Moguće je… U svakom slučaju nam je fantastično kada smo zajedno. Mogu sad pod tuš?” “mmmm… Ne znam da li da te pustim… “ “Možeš sa mnom ako želiš. Pod uslovom da ne ispiraš pičku… želim da je ližem tako napunjenu!”

Ne čeka odobrenje, hvata me za ruku i vodi sa sobom u kupatilo. Smejem se, smešim se, uživam u svakom trenutku te čarobne večeri…

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality