KAO DA JE ZNAO DA ME TO IZLUĐUJE: Lizao je gladno i žestoko, kao da nikada više p*** videti neće!

Još jedan vruć i sparan letni dan. Na tetin poziv došla sam im u posetu kako bi joj pomogla uvesti reda u kuću, jer ona zbog posla i dece, jednostavno nije nalazila vremena. Bilo je oko 10 sati ujutro, stajala sam za štednjakom i radila klincima palačinke, kad je neko ušao na stražnja vrata. Iako ga nisam dugo videla, prepoznala sam tetinog šogora, Dražena, koji je živio u blizini sa svojom porodicom. Nasmešio se i pozdravio, uz dva poljupca u obraz. Odmerio me od glave do pete:
„vidim, i ti si odrasla“ rekao je i opet se nasmiješio. Odnos među nama je uvijek bio prijateljski… usudila bih se reći i bratski.
„da, moralo se i meni to dogoditi“ rekla sam i namignula mu.
„nisi ni ti previše zaostao“ dodala sam i nasmejala se vlastitoj šali. Bio je u dvadesetim godinama, po mojoj proceni, nekih 24, 25. Lepo građen, preplanule kože, odeven u traperice i košulju koja je lepo isticala njegovu muskulaturu. Tek kad se okrenuo da zatvori vrata imala sam priliku upoznati svoje oči sa njegovom guzom. Mmmm, osjetila sam ludu potrebu da ju gricnem. Čini se, postao je muškarac otkako sam ga zadnji put vidjela.
„jesi li za palačinke, pečem klincima, pa mi nije problem ipeći nekoliko više?“ upitala sam i nonšalantno okrenula palačinku u zraku.
„kad već nudiš…“ rekao je i namignuo…

Seli smo za sto i počeli se prisećati onih godina kad sam često boravila tamo, kad smo se kao klinci kupali na obližnjem jezercu, upoznavali šumarke i polja… u razgovoru su nas prekinuli klinci, željni vrućih palačinki.
„idem sad, imam još nekog posla dole, ali možda navratim kasnije“ rekao je, više deci nego meni, namignuo još jednom onako prijateljski i nestao iza vrata. Ja sam se uhvatila pranja posuđa nakon doručka, poslala sam klince van kako bih imala mir i rekla im da pozovu i Dražena na ručak, tamo negde oko 2. posebno sam se potrudila oko ručka, pripremila sam ono što sam znala da voli,a i pripremila bocu vina koju sam pronašla. Napokon su se pojavili, upravo kad sam servirala ručak. Klinci su, kako to već s njima biva, brzo slistili što su morali i vratili se igri. Nama to i nije smetalo… smejali smo se, pijuckali vino, uživali u ručku.. kako je vreme odmicalo, vino je činilo svoje, uz pripomoć sunca i sparine. Pogledala sam ga u one njegove neodoljive crne oči upravo u trenu kad je ispijao poslednji gutljaj vina iz čaše. Spustio je čašu, primakao se, privukao me k sebi, koliko je mogao, jer je između nas bio sto, i poljubio me, nežno ali strastveno. Uzvratila sam mu poljubac, ustala sam kako bi mu se mogla primaknuti i zagrlila ga. Jednom rukom je odmaknuo posuđe sa stola na stranu, a drugom me obgrlio i podigao tako da sednem na sto. Privili smo se jedno uz drugo, ljubili, prolazio je vrhovima prstiju po mojim leđima, kao da je znao da me to izluđuje, milovala sam njegova znojna prsa, petljala prstima oko dlačica na njima, ljubila mu vrat, mokar i slan. Zavukao je ruke pod moju haljinicu, milovao mi grudi, ljubio i grickao vrat… obgrlila sam ga nogama kako bi osetila njegovo telo, privila sam mu se što sam bliže mogla, gaćice su mi već odavno bile mokre, što je i on ubrzo shvatio. Primakao me još bliže, toliko blizu da sam ga sada mogla osetiti, u punoj snazi, vrućeg i tvrdog, na sebi… otkopčala sam mu rajfešlus na pantalonama i pustila ga van. Kao kakva zver se propeo u punoj dužini. A i debljini. Nisam preiskusna u tim stvarima, ali ipak sam se spustila na kolena i uzela ga u usta. Oteo mu se glasan uzdah, što me je dodatno stimuliralo.. tako sam ga želela zadovoljiti. Polizala sam ga od glavića ka jajima i natrag i ponovno uzela u usta, palucajući ga i milujući jezikom. Uzdisao je sve glasnije, disao sve teže… ubrzo me je povukao gore i ponovno poseo na sto… sada se on našao glavom među mojim nogama, lizao je gladno i žestoko, kao da nikada više pice videti neće… ubrzo sam svršila s tihim vriskom. Podigao se i polako ušao u mene… uboo jednom, dvaput… sve brže i brže.. uskoro je kuhinja bila ispunjena škripom stola i našim uzdasima, miris naših tela ispunio je vazduh… svršio je nedugo za mnom, po pici i trbuhu. Podigao me sa stola, zagrlio poljubio onako strastveno kao samo on zna. Obukao se u žurbi, tek sada smo shvatili da bi nam svakog trena mogao netko upasti. Imali smo tu sreću, pa nije. Ja sam pokušala izravnati zgužvanu haljinu i bacila se na spremanje i pranje posuđa. Prišao mi je još jednom s leđa, obgrlio ne oko struka, poljubio u vrat i prošaptao:
„vidimo se i za večeru“. Pritisnuo me još jednom uz sebe, poljubio i izašao. Ne moram naglašavati da je večera bila još ukusnija.

 

Izvor: Erotskeprice.ws
Foto: YouTube Printscreen/Hot Indian

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live