GLEDALA JE U PRAVCU MOG ŠLICA: Primetio sam kako mi se d*** kada je vidim!

 

 

 Pre nekih 6 godina ujak nas je upoznao sa svojom drugaricom… Bila je to Milica, slatka plavušica nižeg rasta, sise ni male ni velike – taman. Dupe, dupe njeno bilo je nešto posebno. Guza kakvu nisam u životu uživo video. Ali ja, klinac od 16 godina mogao sam samo da gledam kao tele u kompjuter.

 E sad, vremenom kako sam odrastao, Mica mi je postajala sve privlačnija, primećivao sam kako mi se diže kad je vidim. Drkao sam zamišljajući je, pokušavao da stvorim sliku njene pičke, pitajući se da li je ćelava ili čupava.

 E sad, 20 godina kad sam napunio primetio sam da ta devojka gleda u pravcu mog šlica, smeška mi se, nekako je ljubaznija prema meni. Kao da je čekala da postanem punoletan. Jednom prilikom, pošao sam gradom i naleteo sam na nju, bila je sama… Hmm, pomislih eto prilike da probam, pa kud puklo da puklo. Pozvala me je u stan kod nje, da mi skuva kafu, sipa rakiju, sve po PSu. Pitam gde su joj ukućani, kaže da su otišli do grada. Mm, sve lepše od lepšeg. Bacim ja njoj koji kompliment, uzvrati mi ona: Meni se počeo dizati, ja se savijam, kad će mi ona: “Ajde bre Đole ne pokušavaj, vidim ja sve… Znam šta želiš, razumem te potpuno. Ako stvarno želiš, hajdemo u spavaću”. Bez reči sam ustao i krenuo prema sobi… Ušli smo, rekla mi je da se ne stidim i da slobodno mogu šta i kako hoću. Ja, budala, hoću da ispadnem iskusni jebač. Svučem pantalone, kažem: “Tvoj je Mico, pokaži šta znaš”. Pogledala me je i prišla polako. Uhvatila ga je i počela da ga liže, cucla, gricka. “Nabijaj ga u usta bre, ne maltretiraj me” proderah se.

 Krenula je polako, ne ubrzavajući uopšte. Rekoh joj da od sad ja određujem ritam. S obzirom na moju kitu od 19cm, nije joj svejedno bilo. Uhvatio sam joj glavu i nabio do kraja. Osetio sam da joj je kita u grlu i ne može da diše. Udarala me je i mumlala onako, krenule su joj suze, šminka se razmazala. Pustih je, bacila se na krevet i rekla mi da sam lud. “Budalo jedna, idiote, mogao si da me udaviš.. debilu glupi” govorila je… “E, sad zbog ovoga si tek nagrabusila, sad će tebi Đole da pokaže šta ume. Svukao sam joj šorc, bila je u boksericama. Majicu sam joj strgao i iscepao, kao i grudnjak. Sada je ležala samo u gaćama i sa razmazanom šminkom čekala da joj priđem i krenem polako da je jebem, pa ćemo da vidimo dokle ćemo da stignemo. Rekoh joj da jedino što želim je da ovo niko ne sazna… Nekako je popustila.

Prišao sam, svukao joj one bokserice polako, uhvatio već uveliko dignuti kurac i namestio ga na ulaz… “Polako, polako molim te, mooolim te budi samo nežan i nemoj brzo” nežno je govorila… “Ne brini se Micka, sad će Đole da ti metne gicka” rekoh joj… Nasmejala se, a dok se smejala, polako pa onda nače sam joj nabio kurac. Samo je prestala da se smeje, vrisnula i uzdahnula. “Oho, šta bi ovo ?”… “Nisi normalan čovek, prevelik ti je, a ja sam dosta uska”… Šta ću, nisam mogao da odolim, krenuo sam je jebati polako, a onda u zanosu tolikom snagom da je vrištala i svršavala  u istom momentu.. Hop, svrših ja u nju. Izvadio sam ga, prineo joj ustima da sve lepo očisti. Bila je dobra, celo lice joj je bilo šareno od razmazane šminke,… Ja sam otišao do kupatila i čekao nju da dođe do mene..., okupali smo se, a ona je mirisala kao i ja, nije mogla da zamisli da je sex tako dobar. Iskren da budem mene su bolele prepone. Od tad često vodimo ljubav u autu, kod nje na poslu, ali sam postao nežniji, a i malo sam tokom vremena shvatio koliko je sex sa tom devojkom dobar...

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Arhiva
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality