ČUO SA NJENE UZDAHE I KRIKOVE: Još sam ga više i jače nabijao i ostao u duboko u njoj!

Šarao sam jezikom po stomaku, grudima i vratu i završio sa dugim poljupcem. Sva je podrhtavala. Skinuo sam joj grudnjak i počeo da ljubim sise i grickam bradavice. Sise su bile jedre a bradavice tvrde kao badem. Dok sam ih ljubio počeo sam malo jače da ih gnjavim rukama. Ona je ispuštala uzdah za uzdahom i počela svojim rukama da mi mazi potiljak što me jako pali. Spuštao sam se prema njenoj pičkici, poljubio sam je u slabine na šta se ona ponovo uzdigla kukovima a ja sam to iskoristio da joj zajedno skinem šorc i gaćice. Nastavio sam da se spuštam prema njenoj pičkici. Osećao se miris tople i vlažne pice. Bila je lepo obrijana sa manjim trouglićem.

Poljubio sam je a posle jezikom prošetao par puta po celoj pičkici. Uz sada jače stenjane samo je raširila noge, jednu je stavila na naslon troseda a drugu na stočicć. Raširio sam joj usmine i pokazao se klitoris kao šumska jagodica. Poljubio sam ga i počeo da ga ližem I sisam. Lizao sam joj celu pičkicu, gurao jezik u nju. Rukama sam joj obihvatio guzove i gnjavio ih. Nisam morao da ih pridižem, sama se nabijala posebno kada sam joj gurao jezik u njen vulkan.

Mene je posebno palilo i inspirisalo to što mi je stalno mazila potiljak. Šta ćete svako ima neku slabu tačku. Povremeno bih joj ljubio unutrašnjost butina i podizao guzu i blago je grickao. Ona se samo trzala. Pičkica joj je bila sva mokra i ulepljena od sokova koje je puštala. Još malo sam joj lizao kliću kada se ona pridigla i rekla pusti sada mene.

Ja sam je poslušao i legao na njeno mesto. Legla je preko mene i pre poljubca mi rekla: Šta si joj to radio, osećam koliko se otvorila. Uz osmeh sam joj rekao da ne brine i da ću je uskoro i zatvoriti. Usledio je dug poljubac a ona je rukama počela da mi skida majicu. Pomogao sam joj oko toga, počela je da mi ljubi vrat i grudi I da skida pantalone. Skinula ih je sa sve gaćama i ispred nje se ukazao moj vršnjak prosečne dužine ali malo većeg obima. Čulo se njeno mmmmm… Ja sam se udobno namestio i čekao ono što sledi.

Poljubila je glavić i rukom mu povukla kožicu na dole. Stavila je samo glavić u usta i osetio sam njen jezik. Ubrzo je kurac dostigao punu veličinu. Počela je dublje da ga stavlja u usta i jače da ga steže usnama. To mi je jako prijalo i baš sam uživao. Često je menjala ritam pušenja, čas ga je brzo pušila, čas samo sisala glavić ili ga lizala kao sladoled, od korena do vrha. Videlo se da ima iskustva.

Posle dobrog pušenja podigla je glavu i kroz osmeh se uhvatila za bradu i rekla da ne može više, vilica je boli. Krenula je ka meni, uzela ga u ruku, i nacentrirala na picu. Pošto je ona bila vlažna a on balav od pušenja lako se nabila na njega do kraja i ispustila krik, aaaahh! Osetio sam njenu toplotu. Malo je ostala u tom položaju pa je počela da pomera kukove. Ubrzala je ritam i krenula ječe da se nabija na kurac. Ja sam joj mesio sise i guzu. Uhvatila je ritam i jako poskakivala. Osetio sam da se izdiže toliko da joj samo vrh glavića ostaje u pici i onda se naglo i jako spuštala uz ispuštanje krikova i uzdaha.

Sise su joj poskakivale a ja sam se trudio da ih držim što čvršće. Povremeno bih joj stisnuo bradavice a ona bi odgovorila jačim nabijanjem na kurac. Kada je počelo da joj ponestaje vazduha podigao sam je i položio leđima na trosed. Lako sam ga ponovo stavio gde mu je i mesto, u toplu i jako vlažnu pičkicu lepe Jelene. Počeo sam da joj ga nabijam, uz česte promene ritma što joj je posebno prijalo. A i meni, da budem iskren. Posebno sam voleo da ga izvučem da samo vrh glavića bude u pici i da tako u tom položaju ostanem nekoliko sekundi i onda ga naglo zabijem do kraja. To posebno izaziva draž jer ona ne zna trenutak kada ću se sjuriti u nju a isčekuje ga. Nakon tih malih zezalica uhvatio sam ritam i počeo da joj ga jako nabijam do kraja.

Čuo sam njene uzdahe i krikove i osetio da se bliži vrhuncu. Počela je dublje da diše, da cvili i da zapomaže: Daj, daj, sada mi ga nabi….aaaa…joooj…aaaaa… Ja sam joj više i jače nabijao. Odjednom je počela bukvalno da vrišti i cvili, stegla me je nogama i počela nenormalno jako da se trese. Gurnuo sam ga još par puta i ostao u duboko u njoj. Ona je zatvorenih očiju i izvijene glave unazad podrhtavala kao da je gola na minus 20. Kada se umirila i otvorila oči, nasmejala se i poslala mi je poljubac ali me nogama nije puštala. Gurnuo sam joj jos par puta i onda se opustila skroz.

Ja sam se pridigao i rekao joj da mi okrene guzu. Odmah je zauzela traženu pozu. Kolenima se oslonila na ivicu troseda a glavu stavila na naslon. Ja sam ustao i taman mi je visina odgovarala. Gurnuo sam ga veoma lako, a kako i nebi kada je put bio klizav. Počeo sam da ga nabijam, postepeno pojačavajući ritam. Uhvatio sam je za guzove i nabijao sve jače i jače.

Čulo se lupanje mojih jaja po njenoj guzi. Ona je stenjala i cvilela, tooo… aaaa… jooooj, daaaaj…aaaah… Ja sam nabijao i nabijao. Trajalo je prilično dugo. Kada sam osetio da mi se bliži vrhunac, izvadio sam ga i okrenuo je. Ona je sela na trosed i strpala ga usta. Par puta je prošetala kožicu i sperma je krenula.Ja sam osetio dobro poznat blagi bol ispod kolena. Gurnula ga je u usta i gutala. Kada sam se ispraznio ona ga je sisala još malo. i kurac je počeo polako da gubi na veličini.

Poljubio sam je u čelo i legao na trosed. Ona se naslonila na mene a ja sam joj ovlaž mazio sise. Rekla je da je ovo vratilo u život. Ja sam joj odgovorio da sam vaspitavan da uvek pomognem kada je potrebno. Samo se nasmejala i rekla da će joj biti potrebna takva pomoć. Ostala je samo nepopijena kafa koja se u međuvremenu ohladila. Moraću ponovo da svratim kod Jelene, možda sledeći put uspemo da popijemo kafu pre nego se ohladi.

 

Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality