PRIMEĆUJEM DA SE UMORILA OD SILNOG J*****: Stavljam je da legne i nastavljam da je obrađujem lagano!

 

 


 Dugo nisam imao pravi odmor, a poziv druga Vlade koji živi sa porodicom na selu da provedem par dana kod njih sam sa zadovoljstvom prihvatio. Tri sata vožnje autom od gradske vreline i tu sam. Dočekuje me stari drug sa svojom ženom, ćerkom i sinom. Žena Sandra mu je prijatnog izgleda u ranim četrdesetim, crnokosa, krupna žena, ali sa ženskim oblinama baš gde i kako treba i da budu, ćerka Jelena ima 19 godina, lepuškasta i zgodna, duge braon kose i plavih očiju i sin od deset godina. Prijatni su ljudi, uživam u svakom trenutku. Spremili su mi sobu na spratu kuće.

 Prva dva dana se nije ništa specijalno dešavalo, bacio sam akcenat na psihički odmor od svakodnevnog stresa na poslu i pomagao mojim domaćinima koliko sam mogao u seoskim poslovima. Prema meni su moram reći bili više nego ljubazni, naročito ženski deo porodice.

 Trećeg dana dok sam se tuširao uz kucanje u kupatilo uđe Sandrai uz izvinjenje što ga nije ranije ostavila, unosi peškir. Iako se trudila da samo ostavi peškir primetio sam da je pogledala premi meni koji sam go stajao u kadi, ali nisam tome pridavao neki značaj. Već sam se povukao u svoju sobu na spavanje. Opet uz kucanje Sandra donosi neke grickalice da me posluži i uz kratku priču na kraju razgovora požele mi laku noć i  sva crvena u licu žurno izađe iz sobe. Jedva sam zaspao to veče, dugo sam mislio o tom događaju i nadao se da će sutra sve biti u redu.
 
 Ujutru se budim osećajući dodire na mom telu.. Razmišljam da se Sandra već probudila i da želi da me probudi, ali ti dodiri su probudili moju alatku.. Ne otvaram oči već se nameštam u položaj da joj bude pristupačniji kurac. Svlači mi gaće i počinje pušenje. Uživam, a kurac je već solidno podignut. Otvaram oči i vidim crnu kosu kako se rasplela na sve strane i kako se njiše u skladnim pokretima sa pušenjem kurca. Hvatam je za kosu i podignem da vidim, to je bila Sandra. Raskopčala je grudi i njene velike sise su stajale ispred mene, rukom je držala moj kurac, bez namere da ga pusti i gledala me pravo u oči. ,,Sandra, šta je to” ,,Samo se opusti, ili ću vikati da si me napao. Hoću da me jebeš. Nema se ovde svaki dan lep muškarac u kući” i vrati se na pušenje kurca, stavljajući ga povremeno između njenih ogromnih sisa. Našao sam se u nezgodnoj situaciji. Najmanje od svega sam hteo da viče da je napadnuta pa da me neko raspali motkom po glavi… Sandra je imala dugu crnu kosu, tamno braon oči, jake obrve. Život na selu učinio je da ima jako telo, naročito ruke koje su držale moj kurac. Sise su joj bile velike, odlične. Imala je po koji kilogram viška na stomaku, kukovima i butinama, ali daleko da bi se reklo da je debela. Ne dozvoljavajući mi da ustanem skide gaće i zajaha me okrenuta licem prema meni. Pička joj je bila sva mokra i vrela. Imala je guste crne dlake u skoro celom prostoru od nekoliko centimetara ispod pupka pa do prepona. Poskakivala je na mom kurcu, sise su letele ispred mene. Prihvatio sam ih odmah da mesim, ljubim, gnječim. Bile su jednom rečju odlične. I ona ih je u jednom momentu uhvatila i počela da mi gura njene ogramne bradavice u usta i da me hrani sisama. Primećujem da je se umorila od silnog jahanja i stavljam je da legne dok ja stajem ispred nje, prolazim prstima, pa kurcem kroz tu njenu gustu šumu dlačica, pronalazim ulaz u pičku i nabijam ga do kraja. Gledam njene sise kako se tresu u ritmu jebanja. Vadim ga iz pičke i stavljam ponovo. Sandra se ništa ne buni, izgleda da je mnogo zagorela od seoskog života i da silno želi kurac.. Guram ga polako, pa sve brže.. Rukama joj razmaknem guzove, pička joj je sva razjapljena i umazana sokovima, a ispod u moru dlačica stavljam pljuvačku i prstima masiram i guram njenu unutrašnjost. Brzo vraćam kurac na ulaz u njenu picun i ovaj put lagano ulazi i vrlo brzo hvatam žestok ritam jebanja njene pičke.. Nisam želeo da je štedim. Imao sam želju da joj što više rasturim ribicu.. Vadim kurac iz nje, stavljam joj ga među sise i posle par pokreta jebanja prskam je spermom po licu. Sandra je vidno zadovoljna i reče ,,Bilo bi dobro da ovo ponovimo bar još jednom dok ne odeš”.

 Ostao sam sa svojim razmišljanjima dugo u sobi. Došao sam čoveku u goste, a pojebao sam mu ženu. Molio sam se samo da sve ispadne dobro pre nego što odem. Ritam je u preostala dva dana bio žestok. Uveče i ujutru Sandra, ali lepo meni, lepo i njoj, niko se ne buni. Poziv domaćina već imam da ih opet posetim, sigurno dolazim za koji mesec ponovo.

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Facebook/Hot centar

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality